Superoptimering sparer tid og penge hos entreprenør

Give Elementer er en lang tradition for at superoptimere projekter med præfabrikerede betonelementer. Det sparer tid og penge for entreprenøren og skaber en bedre proces for alle parter.

Lavere omkostninger og store tidsbesparelser på montage, på forskalling og på armering var resultatet, da Give Elementer superoptimerede betonelementer til entreprenøren Fast Entreprise.
Entreprenøren opfører et nyt byggeri til JN Datacenter, som udvider i Silkeborg og betonelementerne kommer fra fabrikken i Give, som har været med i hele processen.

” Kompleksitet koster altid både tid og penge. Det er vores grundfilosofi. Vi forsøger derfor at holde vores byggesager så simple som muligt – og udfordrer gerne vores kunder, så byggeriet bliver så kosteffektivt som muligt.” lyder det fra Mickey Bork Nielsen, Give Elementer.

Med princippet keep it simple forenkler Give Elementer ofte projekter –  blandt andet ved at gentænke konstruktionen, så den passer bedst muligt til fabrikkens produktionsapparat. Det kan optimere en række Dermed manøvrer som fx mere simple samlingsdetaljer, hvilket gør samlingerne lettere at håndtere og øger sikkerheden på byggepladsen.  De mange optimeringer resulterer i tidsbesparelser, et kosteffektivt byggeri og ikke uvæsentlige besparelser for entreprenøren.

Fakta om byggeriet:

JN Datas nye bygning i Silkeborg skal huse to datacentraler på i alt 1.260 kvadratmeter.

Give Elementer leverer blandt andet otte meter høje bagmurselementer, skillevægge med avancerede gennemføringsindstøbninger til den enorme mængde server-kabler, foruden tag med mellemliggende vaffler og 2.700 kvadratmeter vægelementer.

JN Data håndterer it-infrastruktur og driftscentre for den finansielle sektor som fx Nykredit og Jyske Bank, som også er selskabets to ejere.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.