fbpx

Rekordstore betonelementer til logistikcenter i Kolding

De 14,5 meter høje facadeelementer til Schous Gruppens logistikcenter i Kolding er de største elementer i Give Elementfabriks historie. Leverancen har derfor krævet nye investeringer i produktionsudstyr.

14,5 meter høje og 2,4 meter brede. Det er målene på de største af de facadeelementer, der er leveret til SCHOU Gruppens som vil sikre fremtidens vækst og lønsomhed i et helt nyt logistikcenter Vision Park, der samler flere lagre i et nyt fremtidssikret set up.

Leverancen af de særligt store betonelementer har krævet investeringer i vores produktionsudvikling på fabrikken i Give, hvor vi blandt andet har investeret i fuldautomatisk vaskerobot til frilægning. Vaskerobotten, sikre en særlig flot og ensartet overflade. Facadeelementerne er leveret med frilagte granitoverflade og er forberedt med port-huller, så SCHOU med tiden har mulighed for at udvide centeret, hvis behovet skulle opstå.

Projektet inkluderer flere betonleverancer, de 14,5 meter høje facadeelementer er så store, at de må køres fra Give Elementfabrik enkeltvis. Give Elementer forestår alle udvendige facader til Vision Park, der strækker sig over 1,5 km.

Det er ikke første gang Give Elementer leverer betonelementer til store logistikcentre. Med leverancer til lignende byggerier som bl.a. bl.a. Sport24, Coolshop, DKI og OHL samt Tricolore har Give Elementer fingeren på pulsen af moderne logistikbyggeri i en tid, hvor man i de Nordiske lande centraliserer lager- og logistikenheder, grundet ændrede handlingsmønstre og mere online handel hos forbrugerne.

Give Elementer indgår gerne i et dybt og seriøst samarbejde sammen med kunden og dennes rådgivere, blandt andet ved fremstilling af fuld skala element prøver til godkendelse.  

Om Vision Park  

Schou opfører i alt 100.000 etagemeter logistikcenter, hvoraf 5500 kvm. er fuldautomatisk højlager med 42 meter i højden og 40.000 pallepladser, mens resten af logistikcenteret bliver manuelt lager

med 15 meter i højden og ca. 85.000 pallepladser. I alt vil logistikcenterets kapacitet komme op på 125.000 pallepladser

SCHOUs logistikcenter Vision Park i Kolding opføres af entreprenøren Daugaard Petersen A/S sammen med byggerådgiver AK83.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.