fbpx

Nyt staldkoncept til slagtesvin

Til dette års Nutrifair i Fredericia den 15.-16. januar lancerede Kjargaard Byg A/S et helt nyt staldkoncept til slagtesvin.

Staldkonceptet er udviklet med Give Elementer og sænker kostprisen pr. stiplads.

Give Elementer har konstrueret og tilbyder de 20 centimeter tykke sandwichelementer, der danner rammen for det nye staldkoncept.

Konceptet fra NutriFair har navnet ”Kjargaard Stalden” og er byggefirmaets bud på en produktionssikker og omkostningseffektiv slagtesvinestald – en samlet pakkeløsning med kort byggetid, som samtidigt holder omkostningerne nede. Stalden opføres som et råhus i sandwichelementer fra Give Elementer med en højde på 220 centimeter med enten gul eller grå udvendig overflade.

TRANSPARENTE VÆGVENTILER

Give Elementer har udviklet det nye skræddersyede element som et modsvar til byggeri med lette panelelementer. Udover staldens soliditet, minimale vedligehold og lange holdbarhed, bliver staldbyggeriet særdeles kosteffektivt. Give Elementers skræddersyede betonelementer bliver i konceptet fra Kjargaard forsynet med transparente vægventiler, der erstatter behovet for vinduer. Dette betyder, at så længe man holder sig under 1.000 stipladser, kan man spare en ekstra brandventil. Dermed kan prisen pr. stiplads nedsættes til 2.385 kroner – og op efter.

Det nye staldkoncept var Nutrifairs helt store hit, og besøgende strømmede til Kjargaard Bygs stand. Vi er både stolte og glade for samarbejdet – og ikke mindst resultatet.

KONTAKT OS

Vil du vide mere om det nye staldelement, så kontakt os på mail hejo@elementer.dk eller telefon +45 26 33 15 46.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.