fbpx

NS Give Elementer A/S kan snart tage ny administrationsbygning i brug

NS Give Elementer på Mågevej i Nørre Snede er godt i gang med at udvide.

En ny administrationsbygning er undervejs og forventes at stå færdig i slutningen af november 2022.

Der er tale om et projekt til omkring otte millioner kroner, og der bygges nye kontorlokaler og velfærdsrum.

Det oplyser Finn H. Eskildsen, der er administrerende direktør for afdelingen i Nørre Snede. Han kan samtidig fortælle, at Give Elementer har gang i oprydning på området.

Det har rodet noget herude. I februar havde vi en brand i et værksted på den anden side af vejen, og derfor har vi fået et telt til at lave nogle værksteds-opgaver i, oplyser han.

Plads til flere.

Den nye administrationsbygning er lavet, så der er mulighed for at udvide. På sigt håber vi at blive lidt flere medarbejdere. Det er svært at spå, hvad der vil ske i disse tider, og det kan godt være, at det vil tage et års tid at fylde bygningen. Men en af grundene til, at vi gik i gang med nybyggeriet var også, at vi manglede plads, forklarer Finn H. Eskildsen.

I øjeblikket er der i alt omkring 25 medarbejdere i produktionen og administrationen på afdelingen i Nørre Snede.

Finn H. Eskildsen fortæller, at Give Elementer foreløbig ikke har mærket så mange negative konsekvenser af energikrisen – men han understreger samtidigt, at det er usikre tider.

Vi kan ikke mærke det endnu, men vi går nok ikke fri, siger han.

Give Elementer fremstiller betonelementer og har afdelinger både i Nørre Snede, Give og Gedsted, og virksomheden råder samlet set over mere end 18.000 kvadratmeter produktion, lager og administration.

Give Elementer har sit største marked i Danmark, men leverer også elementer til byggerier i Norge, Sverige, Færøerne, Tyskland og Polen.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.