fbpx

NS Give Elementer A/S er klar til at vise ny administrationsbygning frem

Når vi 12. maj 2023 er vært ved en reception i Nørre Snede, er det for at fejre vores helt nye, 500 m2 store administrationsbygning, men også for at vise kunder og samarbejdspartnere, hvad vi kan, og hvad vi egentlig foretager os i Nørre Snede. Vi er en del af Give Elementer, men udgør også samtidig en selvstændig enhed med en fabrik.

Finn Eskildsen er medejer og direktør i afdelingen i Nørre Snede. Han fortæller om de nye forhold:

– Afdelingen i Nørre Snede har eksisteret siden 2008, og har været i stille og rolig udvikling igennem årene. Vi var vokset ud af vores gamle administrationsbygning, som var fra 1978, og som nu er blevet erstattet med en ny, større og stærkt opgraderet version. Vi var klar til indflytning i nye, store og dejlige lokaler til Jul/Nytår.

– Den nye administrationsbygning blev primært opført for at opnå bedre arbejdsforhold for vores dygtige og engagerede medarbejdere. Her er nu kommet fine kantineforhold, lækkert køkken, større og bedre omklædningsfaciliteter, og i det hele taget mere fremtidssikret, hvis der med tiden kommer flere medarbejdere, forklarer Finn Eskildsen, og fortsætter:

– Vi har nu fået os en moderne, funktionel administrationsbygning, som for medarbejderne er en stor opgradering og pladsudvidelse i forhold til før. I dag udgør vi 25 medarbejdere i alt i Nørre Snede, i administration og produktion til sammen. Vi har netop udvidet salgsstyrken med en nyansat sælger pr. 1. februar.

Nye ben at stå på

Direktør Finn Eskildsen fortæller, at hvor afdelingen i Nørre Snede hidtil mest har fokuseret på kunder i landbruget, er der nu også tilkommet mere industrirettede tiltag. – Vi har hermed fået endnu et ben at stå på, fastslår Finn Eskildsen. – Fx producerer vi nu en type L-støttevægge i vores sortiment, som kan anvendes til andre kundetyper end i landbruget.

En del af Give Elementers bæredygtighedsstrategi

Produktionschef Dan Kirkegaard Pedersen bidrager yderligere med information om den aktuelle opgradering af virksomheden i Nørre Snede:

– Nybyggeriet i Nørre Snede er udført i fritlagt sort granit og partielt med vores lysere Hardeberg-sten, stilmæssigt matchende vores eksisterende produktionshaller og andre bygninger i både Nørre Snede og i Give. Give Elementer har selv leveret betonelementerne, siger Dan Kirkegaard Pedersen, og fortsætter:

– Da Give Elementers 5-års strategiplan for bæredygtighedstiltag implementeres ud i hele virksomheden, omfatter det også os her i Nørre Snede, og dette går fint i tråd med de ting, vi arbejder med, og den nye administrationsbygning, som er energioptimeret på alle punkter, samt den nylige gennemgribende renovering af eksisterende bygninger, som vi har fået foretaget.

– Renoveringen omfatter efterisolering og energioptimering i forhold til lys osv., vi har udskiftet varmekilder fra gas- og pillefyr til varmepumper, og vi har fået renoveret vores smede-, armerings- og tømrerværksted totalt. Der er kommet nye tage, og tagene i vores gamle produktionshal og på værkstederne er blevet efterisoleret.

Dan Kirkegaard Pedersen tilføjer, at der er kommet en ny type støttevægge i sortimentet, hvor man arbejder på at reducere betonmængden, for at opnå en forbedret bæredygtighed. De produceres som standard i 4 forskellige højder, 1,5 – 2,0 – 2,5 og 3,0 meter i højden.

Nye faciliteter, som er værd at vise frem

Produktionschef Dan Kirkegaard Pedersen glæder sig til receptionen den 12. maj, hvor den nye administrationsbygning skal præsenteres, og hvor man i Nørre Snede vil sørge for en hyggelig dag for kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

– Her i Nørre Snede er vi blevet dobbelt så mange medarbejdere som for blot 5 år siden, så alene dette stillede jo store krav til nye og opgraderede faciliteter, konstaterer Dan Kirkegaard Pedersen. – Nu kan vi stolt fremvise både de renoverede værksteder og produktionshal, og den flotte nye administrationsbygning, som er rigtig godt indrettet, rar at være i til daglig, og hvor der er god plads til de mange aktiviteter i dagligdagen. Her er blandt andet kommet et dejligt stort køkken, flere rummelige mødelokaler, og meget større og forbedrede faciliteter til omklædning og bad.

– Vi har udvidet salgsstyrken med en superdygtig sælger, Jan Skovby, som kommer til os med 20 års erfaring inden for beton og overfladebehandling. Han er en garvet fagmand, som ved, hvad han har med at gøre. Jan skal primært sælge standardelementer, støttevægge og L-elementer. Vi har således positive forventninger til Jan og til fremtiden, slutter produktionschef Dan Kirkegaard Pedersen.

Vi glæder os til at se jer ved receptionen!

Det foregår hos:

NS Give Elementer AS
Mågevej 1
8766 Nørre Snede.

Tid: Fredag den 12. maj 2023 kl. 13:00.

Vi ønsker ikke at modtage gaver, men ved indbetaling på kontonummer 4665 13588597 – er du med til at støtte ÅBEN FAMILIETEAM, som yder en fantastisk indsats for udfordrede familier i Nørre Snede og omegn.    

Tilmeld jer på: mari@elementer.dk

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.