fbpx

Leverance til lagerhal og administration for logistikvirksomheden Systemtransport A/S

For Give Elementer er dette byggeprojekt lidt anderledes end vi er vant til, idet det er første gang, vi har produceret og leveret søjler og brandvægge på denne måde.

Montageleder hos Give Elementer, Frederik Madsen, forklarer:

– Projekt Systemtransport er egentlig et godt og standard byggeri set fra vores vinkel. En opgavetype, som vi laver rigtig mange af. Men det anderledes for os som leverandør af betonelementer består i, at vi har fået udstyr til at producere denne søjletype her i Give. Det er forløbet helt perfekt og over al forventning. Vi har ikke tidligere fremstillet denne type søjler eller lavet denne opbygning af brandvægge, siger Frederik Madsen, og fortsætter:

– Vi har lavet 4 store brandvægge, som står monteret ind på søjler i det 15 meter høje byggeri. Det foregik ved at opbygge hver brandvæg mellem 2 opsatte søjler ved at stable 4 elementer oven på hinanden.

Senior Projektleder hos Give Elementer, Jacob Hentze, fortæller videre om projektet:

– Logistikvirksomheden Systemtransport udvider sit robotlager. Til dette projekt har vi leveret sandwichfacade-elementer, betonvægge, søjler, og derudover huldæk. Lagerhallen har højt til loftet, og Give Elementer har monteret 88 stk. næsten 15 meter høje betonsøjler med brandvægge imellem.

– Leverancen udgør, udover de 88 søjler, 7.000 m2 brandvægge, som er 18 cm tykke, ca. 550 m2 betonvægge ved administrationsdelene, samt 2.900 m2 sandwichfacade-elementer i frilagt sort granit.

– Vi er nået langt med dette projekt, efter at montagen begyndte i uge 18. Montagen forventes færdiggjort her i løbet af sommeren 2023. Den specielle løsning med søjler og brandvægge har vi udarbejdet i samarbejde med kunden, som er KT Erhvervsbyg A/S, tilføjer Jacob Hentze.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.