fbpx

Lagerhaller & kontorbygninger for DKI Logistics A/S

Give Elementer har til dette flotte erhvervsbyggeri leveret facadeelementer og brandvægge til hal og administrationsdel, både til den del, som kaldes Nova 6, og til den del, der kaldes ABUS. Der er godt gang i Erhvervspark Nova, som ligger i Gedved ved Horsens, praktisk beliggende i forhold til lager og logistik, ved E45, så en stor del af landet kan nås inden for en times tid.

Montagechef Frederik Madsen, og sælger Poul Henning Jensen hos Give Elementfabrik A/S, forklarer:

– Projekt DKI Nova 6 er endnu et godt erhvervsbyggeri på Egeskovvej i Erhvervspark Nova i Gedved, Horsens, som er i rivende udvikling på grund af stor kundeefterspørgsel. Vi har leveret facadeelementer hele vejen rundt, samt brandvægge. Nova 6 har taget 8 uger at montere.

– Montagen er gået som planlagt, og der har været et virkelig fint samarbejde hele vejen igennem projektet med vores kunde, Dansk Halentreprise. Projektet har krævet et større koordineringsarbejde med den skiftevise montage af stålspær og beton. Byggeriet står skarpt, med kontordelen bygget uden på hallen. I modsætning til de andre Nova-bygninger, som har fået betonfacadeelementer, har vi ’kun’ leveret bagmurselementer til Nova 6, som derefter har fået træbeklædning efter bygherres ønske.

– Det drejer sig om lave standardbrøstningselementer hele vejen rundt på 42 cm facadeelementer i 2,4 meters højde, og så 2 stk. 15 meter høje brandvægge, leveret som stabelbrandvægge oven på hinanden, som opdeler byggeriet i 3 haller. Det er funktionelle standardbygninger med højlager, og hvor kontordelen er i ét plan.

– ABUS-delen er udført for samme bygherre, DKI Logistics, og samme hovedentreprenør, Dansk Halentreprise. Her er montagen også gået som planlagt. Vi leverede først kontordelen, og derefter hal-delen. Det drejer sig om en rigtig pæn 2-etagers administrationsbygning i det ene hjørne af hallen, i hvide elementer hele vejen rundt, glat, lys beton – på stålspær, med et indskudt dæk mellem de 2 etager. ABUS har taget 3 uger for os at montere. ABUS oplever stor vækst, og har således udvidet rammerne for virksomheden her på Egeskovvej, hvormed deres lagerplads nu er fordoblet. ABUS leverer avancerede elektroniske låsesystemer med mere.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.