fbpx

Lagerhal og kontorfaciliteter til Brickmann/ALVAC

Give Elementer har leveret og monteret elementer til en 10 meter høj og flot lagerhal, med en 4 meter høj kontordel i ét plan, liggende lidt forskudt for hallen i den ene ende. Et klassisk, smukt og funktionelt erhvervsbyggeri, som er blevet til i et rigtig godt samarbejde med totalentreprenør Gråkjær Erhverv A/S.

Montagechef hos Give Elementfabrik A/S, Frederik Madsen, og sælger Poul Henning Jensen sammesteds, forklarer:

– Projekt Brickmann/ALVAC er beliggende på Sletten 43 i Holstebro, og Give Elementfabrik A/S har til byggeriet leveret og monteret sandwichfacadeelementer til både hal og administrationsdel, skillevægge til hallen, dækelementer til kontoret, og tagplader til lagerhallen.

– Vi har været meget glade for at udføre opgaven for vores kunde Gråkjær Erhverv A/S, som vi har lavet projekter for i mange år. Det glider altid derudad, når vi går i gang, og samarbejdet med Christian Østerby Pedersen fra Gråkjær Erhverv A/S har været løsningsorienteret og en stor fornøjelse. Vi er enige om, at vi sammen er kommet godt i mål. Give Elementfabrik A/S kom ind i projektet i efteråret 2022, og vi monterede i foråret 2023. Montagen forløb over 3 uger. 

– Give Elementfabrik A/S har til byggeriet leveret 2.000 m2 sandwichelementer, 100 m2 skillevægge, 290 m2 dæk, og 11 stk. betontagplader. 

Christian Østerby Pedersen fra Gråkjær Erhverv A/S udtaler, at alt er gået efter planen, og at man er rigtig glade for det frugtbare samarbejde og det færdige resultat, som står flot, både den høje lagerhal og den lavere kontordel, som har fået lyse facader med vinduer.

ALVAC Industry er flyttet fra Nybovej til det nye og større domicil på Sletten 43. Virksomheden producerer produktionsudstyr til vindmølleindustrien.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.