fbpx

Lagerhal i Hejnsvig – K.S. Automatik

Give Elementfabrik A/S har i Hejnsvig færdigmonteret en enkel og super fin lagerhal til K.S. Automatik, i godt samarbejde med totalentreprenør Erik Møberg A/S.

Montagechef Frederik Madsen og sælger Henrik Johanning hos Give Elementfabrik A/S, forklarer:

– Projekt K.S. Automatik er en halbygning, som fra Give Elementfabrik A/S side nu er færdigmonteret. Det drejer sig om sandwich facader i fritlagt hvid norsk marmor fra vores fabrik. En traditionel og funktionel lagerhal som denne, er et projekt som vi har lavet mange af og derfor har stor erfaring med. Det har for Give Elementfabrik A/S været et 4 dages monteringsprojekt, som er blevet til i et rigtig godt og stærkt samarbejde med en god sparring med Christian Møberg fra Erik Møberg A/S, som er en kunde vi har haft i mange år.

Der er fra Give Elementfabrik A/S leveret og monteret 1.021 m2 sandwich facader til den ca. 1.400 m2 store hal.

Christian Møberg fra Erik Møberg A/S udtaler: – Vi har været godt tilfredse med Give Elementfabrik A/S. Samarbejdet er forløbet meget fint, hallen står fint derude, og der er ikke noget at sætte en finger på. Der har været god kommunikation hele vejen igennem, og folkene på sagen, fra Give Elementfabrik A/S, har været gode ambassadører for os.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.