Genbrugsstationer

L-ELEMENTER TIL GENBRUGSSTATIONER

Et stigende fokus på affaldssortering lægger pres på genbrugspladser og gør det relevant at tænke i nye modulære, præfabrikerede løsninger.

Give Elementer har introduceret en ny element standard til genbrugsstationer

Give Elementer, som er en af Danmarks mest betydende leverandører af betonelementer til landbrug og industri, har udviklet, vendt og drejet fabrikkens standard L-elementer med helstøbte 90 graders hjørner. Ud fra fabrikkens grundlæggende Keep It Simple-princip, har vi således skabt en simpel men helt ny standard til brug på genbrugsstationer med containerramper.

Konceptet bygger på visionen om at skabe en unik løsning – til standardpris. Det er lykkedes, fordi vi har tilpasset vores standard L-elementer, også kendt som siloelementer, til genbrugsstationernes særlige behov. Som alle vores standarder indenfor betonelementer har vi fastholdt muligheden for at kunne tilpasse standardløsningen specifikt til det enkelte projekt.

L-elementer i et koncept, tilpasset rådgiveren

Som standard er løsningen visualiseret som i vores produktkatalog. Vi har udarbejdet tilgængelige montagevejledninger og anden dokumentation, som gør konceptet nemt at arbejde med for de rådgivere, der arbejder med genbrugsstationerne.

Med konceptet til genbrugsstationerhar vi med andre ord foruddefineret og tegnet projektet til genbrugsstationen ud fra eksisterende standarder, så det kun mangler den sidste individuelle tilpasning til det pågældende projekt. Det sikrer rådgiverne en nem, hurtig og sikker løsning til danske genbrugsstationer.

Med konceptet får du:

  • En optimeret løsning, fordi vi med få individuelle komponenter kan løse komplekse udfordringer, herunder modstand mod stort jordtryk.
  • Enkel projektering med stor beregningssikkerhed.
  • Sikker budgettering af projektet.
  • Hurtig montering og enkel færdiggørelse.
  • Kostoptimering gennem optimal udnyttelse af præfabrikerede elementer. De komplekse og armeringstunge dele af løsningen præfabrikeres på fabrik, mens den enkle færdiggørelse udføres på byggepladsen af lokale entreprenører.

Montage af L-elementer til genbrugsstationer


L-elementer monteres typisk på et betonfundament eller afrettet fast stabilt underlag og samles med fer og not. Efterfølgende støbes betonelementerne sammen med et eventuelt armeret dæk, hvilket gør konstruktionen fuldstændig stabil og i stand til at modstå et stort jordtryk.

Produktkatalog & montagevejledning - L-elementer

ns-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.