fbpx

L-elementer til støttemure – et solidt quick fix

Standard L–elementer vinder indpas som støttemure i industribyggeri. De bruges i stigende grad af landets entreprenører, fordi det er en solid løsning, der er hurtig at etablere. Da L-elementerne er præfabrikerede betonelementer, er de cost-effektive, hurtige og nemme at montere – og tillige vedligeholdelsesfrie.

Hos MENY i Skanderborg har man etableret en støttemur af L-elementer fra Give Elementer.

Elementerne modstår to-sidet tryk og er derfor velegnede som støttemur til at holde jord ved terrænforskel. Hos Give Elementer bekræfter man den øgede interesse for fabrikkens standard L-element, der som standardelement fås i 4 størrelser:

“Vi oplever stigende efterspørgsel på L-elementer som bruges til mange forskellige formål. Især inden for industrisegmentet er L-elementet blevet populært, fordi det har en bred vifte af anvendelsesmuligheder” lyder det fra Give Elementer.

FRA PLANSILO TIL STØTTEMUR. FRA HAVEMUR TIL LÆSSERAMPE.

L-elementets evne til at modstå to-sidet tryk gør elementerne fleksible og anvendelige til mange forskellige formål. Det kan bruges f.eks. bruges som udvendig væg, støttemur og som skillerum, fx mellem terrasser. L-elementerne bruges også som siloelementer til materialeopbevaring og på kirkegårde. De er fortrukne på mange af landets Genbrugsstationer, og bruges til alle former for afskærmning og til opbevaring af f.eks. mødding, affald, korn, sand, grus og sten.

L-elementerne fra Give Elementer leveres i højderne 1,5 m, 2,4 m, 3 m og 4 m, alle med en bredde på hver 2,4 m men tilpasses hver enkelt byggesag. De opfylder gældende normer, miljø- og sikkerhedskrav og udføres i beton 35 med dæklag på minimum 35 mm.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.