fbpx

Inger Støjberg på besøg hos Give Elementfabrik

”Der er ingen nemme løsninger på behovet for ufaglært arbejdskraft”- og så måske alligevel?

Onsdag den 15/5 besøgte Udlændinge – og Integrationsminister Inger Støjberg og den lokale venstre folketingskandidat Christoffer Melson vores fabrik i Give.

Ud af Give Elementers 150 ansatte har i alt 22 med en ikke-dansk baggrund. Men det er ikke noget problem. Der bliver nemlig fra starten stillet præcise krav til medarbejderne, uanset deres nationale baggrund. Medarbejderne er ikke i tvivl om, hvad der forventes.
Til gengæld får de en god løn, og bliver behandlet med respekt.

”Grundlæggende drejer det sig om at behandle alle mennesker med både respekt for deres særlige behov og med respekt for den indsats, de yder”, sagde Jens Henrik Eskildsen i forbindelse med Vejle Amts Folkeblads dækning af mødet på fabrikken.

Effektivitet i højsædet – uanset sprog.

Under besøget på Give Elementfabrik fik Inger Støjberg en rundvisning af vores produktionsleder Lars Egeskov og administrerende direktør Jens Henrik Eskildsen. På turen fik de mulighed for at tale med nogle af fabrikkens udenlandske arbejdere. På fabrikken er effektivitet og kvalitet i højsædet, så den daglige kommunikation mellem medarbejdere skal sikre, at arbejdet glider som det skal – uanset hvilket sprog, der bliver talt. 

Vi siger tak til ministeren for besøget – og en rigtig spændende dialog.

Du kan læse Vejle Amts Folkeblads dækning af fabriksbesøget her.

Foto: Vejle Amts Folkeblad

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.