fbpx

Give Elementfabrik udvider fabrikken for 19. gang

Som en del af fabrikkens udvidelsesplan, og for at imødekomme stigende efterspørgsel på større betonelementer, udvider Give Elementfabrik nu sine faciliteter på Diagonalvejen i Give. Der etableres nyt blandeanlæg og opføres en ny hal i forlængelse af virksomhedens nye administrationsbygning. 

Give Elementers facade mod vejen bliver ca. fordoblet med den nye hal, der fremover skal øge fabrikkens kapacitet og bl.a. skal understøtte håndtering af større betonelementer. Byggeriet er en del af betonfabrikkens udvidelsesplaner, der skal modernisere og optimere den nuværende kapacitet. 

Første etape af byggeriet består af opbygning af nyt blandeanlæg samt opførelse af en ny lagerhal. Det nye blandeanlæg bliver placeret, hvor det nuværende ligger, øst for administrationsbygningen, mens den nye hal placeres syd for blandeanlægget. 

Når disse to bygninger er gjort færdige, vil etape 2 af byggeriet sættes i gang – forventeligt i forår/sommeren 2019. 

Med øje for fremtidige udvidelser og optimeringer, overtog Give Elementer for nogle år siden grunden, der tidligere tilhørte Give Dækcenter. Nu er tiden kommet til at udnytte pladsen, ikke mindst fordi øget efterspørgsel på større elementer har givet udfordringer i de nuværende rammer. Med den nye hal får fabrikken øget sin loftshøjde og plads til en 20 tons kran, der kan håndtere de særligt store betonelementer.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.