fbpx

Give Elementer vinder af Årets Købmandspris 2021

Vi er meget glade og stolte over den anerkendelse Give Handel og Erhverv og Vejle Kommune har vist os, ved udnævnelsen til årets købmand.

Vores firma blev grundlagt af Jens Hessellund Eskildsen i 1964, og det drives i dag videre af Finn og Jens Henrik Eskildsen og ejes af familien.

Gennem årene har firmaet øget de typer af elementer der produceres, og markedet har fulgt med, så produktionen har måtte udvides af flere omgange.

I dag beskæftiger vi omkring 185 medarbejdere fordelt på de tre fabrikker.

Vi har lagt vægt på at firmaet skal være en god og sikker arbejdsplads, der gør nytte og skaber aktivitet og arbejdspladser.

Integration og rumlighed er vigtige elementer for os og vi har i alle år sat en ære i at inkludere og tilbyde jobmuligheder for høj og lav.

Vi ser i øjeblikket ind i en spændende fremtid. Vi mener at aktiviteterne indenfor byggeriet vil fortsætte et stykke tid endnu.

Fremtiden vil uden tvivl være påvirket af den grønne omstilling, som vi allerede har taget fat på.

Vi ser nye muligheder for at udvikle videre vores produkter så de hele tiden passer til den nye dagsorden – og vi kan fortsætte vores rejse.

Endnu engang – Tak for de fine ord ved overrækkelsen og til alle de, der har arbejdet med og indstillet os til denne fine påskønnelse.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.