fbpx

Give Elementer øger omsætningen og rykker på detail og industri

TRODS NEDGANG I LANDBRUGET HAR GIVE ELEMENTER IGEN I ÅR ØGET SIN OMSÆTNING OG HENTET SIN VÆKST INDENFOR ERHVERVSBYGGERI, HVOR ISÆR DETAILKÆDER ER ET VOKSENDE SEGMENT.

Der er i driftsåret 2018/2019 sket en regnskabsmæssig opdeling mellem Give Elementers tre selskaber: Give Elementfabrik A/S, NS Give Elementer A/S og Lundsby Industri A/S. Give elementer har godt fat i erhvervssegmentet, hvor salget af betonelementer til især detailkæder og industri vokser. 

Virksomhedens samlede omsætning er steget med knap 5% trods fortsat nedgang indenfor landbruget, hvor især svineproducenter er hårdt ramt af stramme regler for kreditgivning og generelt lave svinenoteringer. Rigtig mange landmænd har byggeprojekter i støbeskeen. Disse projekter forventes at slå igennem i takt med de forøgede svinenoteringer og når der lempes på kreditgivningsregler samt tilbydes alternative finansieringsmuligheder. Det vil få aktiviteterne i landbruget til at vokse igen. 

”Med et landbrug i modvind, har vi de seneste år haft strategisk fokus på at øge salget til erhvervs- og industribyggeri, og det er lykkedes. Her er salget fortsat stigende og vi oplever f.eks. stor efterspørgsel på vores isolerede betonelementer, der er blevet taget godt imod hos landets dagligvarebutikker. Derudover har vi haft øget aktivitet med leverancer til byggerier indenfor COneutral og vedvarende energi”, fortæller Henrik Damø, adm. Direktør i Give Elementfabrik A/S. 

Investeringer i produktion og miljørigtig teknologi

Give Elementer har i det forgangne regnskabsår investeret i forøgelse af produktionsfaciliteter og moderniseret produktionen, så vi i dag råder over en af Danmarks mest effektive og energirigtige blandeanlæg til beton. At procesvand renses og genbruges i produktionen er et godt eksempel på effektiviserede produktionsprocesser, der samtidig nedbringer ressourceforbruget og reducerer vores COaftryk. 

”Vores ønske om at nedsætte fabrikkens samlede CO2 aftryk, kan aflæses direkte i vores teknologiske investeringer, der understøtter det ”Bæredygtige Beton initiativ”, der er iværksat af Dansk Beton”, slutter Henrik Damø.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.