fbpx

Give Elementer leverer stor ordre på L-elementer til Nordeuropas største safaripark

Over 600 meter, svarende til mere end 250 L-elementer, er leveret til safaripark på Lolland, hvor elefanter og aber har fået opgraderet deres faciliteter. Seks ugers intens montage kan nu afsluttes.

De mange L-elementer er leveret til den store safaripark på Lolland, der er hjem for mere end 70 forskellige dyrearter. Både elefanter og aber har nu fået forbedret deres faciliteter med L-elementer, der øger livskvaliteten for dyrene og optimerer oplevelsen for parkens gæster. Med L-elementerne er det nu muligt at komme endnu tættere på dyrene, og derved får de besøgende en endnu mere intens og autentisk oplevelse. Det er med de nye L-elementer er det nu også blevet muligt at overnatte i parken – helt tæt på aberne.

L-elementerne indgår som en effektiv og naturlig løsning, der falder godt i ét med det øvrige landskab i safariparken, hvor elefanternes udsigt er blevet både flot og rolig.

I alt har Give Elementer leveret lige omkring 650 meter L-elementer. I alt 525 meter er monteret hos elefanterne, i alt 218 stk. L-300 elementer, mens 50 stk. L-400 elementer har opgraderet abernes hjem. I et tæt samarbejde med både montør og entreprenør, har Give Elementer leveret L-elementerne over en periode på seks uger.

”Dette projekt viser tydeligt, hvor alsidig anvendelsen er af L-elementer er. Dyreparker er ikke ligefrem det normale segment i vores kundeportefølje, men elementerne passer jo perfekt til formålet”, lyder det fra Give Elementer.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.