fbpx

Give Elementer lancerer stærkt alternativ til stålsandwichpaneler

Vi har lanceret et nyt facadeelement ved navnet K.I.S. Elementet er et nyt standardelement, der prismæssigt er et stærkt alternativ til stålsandwich paneler og traditionelle stålpladeløsninger.

K.I.S.-elementet er et standardiseret og forenklet vægelement, hvor højden er begrænset til max. 2,60 meter og længden er max. 6 meter. Elementets overflader og isoleringsevne har samme egenskaber som traditionelle vægelementer. Det er produceret ud fra faste standarder, der sikrer et kosteffektivt og konkurrencedygtigt produkt. Med elementets standardstørrelser kan man nemt og hurtigt udregne tilbud på facade og skillevægge.

Det nye element er bl.a. leveret til en af landets opbevaringsgiganter, der har brugt facadeløsningen til en 2740 m2 stor opbevaringshal i Søborg. I forbindelse med udvidelsen af et eksisterende lagerhotel, har vi med K.I.S. facade-elementerne etableret en mere robust facadeløsning end ved gængs halbyggeri – men samtidig bevaret halbyggeriets kosteffektive fordele.

K.I.S.-elementet indgår som et nyt produkt i vores standardprogram. Det er en naturlig konsekvens af vores strategiske fokus på standarder og kosteffektive løsninger til erhvervs– og industribyggeri. De standardiserede K.I.S.-elementer har skabt interesse hos entreprenørerne, som ser facadeløsningen som en hybrid mellem det solide betonbyggeri og det kosteffektive halbyggeri.

K.I.S.-elementet er tænkt ud fra vores grundfilosofi: Keep It Simple. Deraf navnet. Med K.I.S.-elementet får man en solid, pæn og kosteffektiv facadeløsning.  En kombination af stål og beton, der giver et gedigent og robust byggeri.

Det nye K.I.S. element leveres i vores sædvanlige høje kvalitet, til en pris som er markant lavere end normale vægelementer i fuld højde – men som kun er marginalt dyrere end stålsandwich-elementer. Med kombinationen af K.I.S.-elementet og en overbygning af en isoleret stålpladeløsning, får man glæde af betonelementets robusthed i bygningens nedre udsatte del, samtidig med at der drages nytte af stålhallens kosteffektivitet i hallens øvre lag.

K.I.S.-elementet leveres med istøbte regler og isolering. Stålpladeløsningen monteres sammen med nederste del, som er klar til pap og stålplade. Elementerne leveres i 26 eller 42 cm tykkelse. Vindues- og dørhuller leveres udelukkende i gængse standardmål. Indvendige overflader er altid glat grå, mens udvendige facader leveres formglatte eller med fritlagte sten i valgfri farve.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.