fbpx

Flere genbrugsstationer efterspørger L-elementer

Danske genbrugspladser har fået øjnene op for betonsiloer. Eksempelvis har Give Elementer leveret en større ordre på L-elementer til Faaborg Genbrugsplads. Levering til genbrugspladser er en del af elementfabrikkens strategiske fokus på industribyggeri.

Det er lettere at sortere affald med betonsiloer, hvilket gør L-elementer populære på de danske genbrugsstationer. En moderne genbrugsplads bliver med betonsiloer overskuelig og let at komme til, når man skal aflevere sit affald. Siloerne giver desuden en nemmere hverdag for pladsens ansatte, og øger sorteringsgraden. Generelt vokser efterspørgslen på L-elementer til industrien, og genbrugspladserne er et godt eksempel på et område, hvor de har vundet indpas.

Give Elementer leverer L-elementer til genbrugsstationer i hele landet. F.eks. har fabrikken leveret hele 70 L-elementer fordelt på tre silopladser til Faaborg Genbrugsplads. To af siloerne bliver brugt til affald, medens den tredje bruges til en container. Faaborg genbrugsplads kan således skrive sig på listen over fremtidssikrede og brugervenlige genbrugspladser i Danmark. 

Læs mere om L-elementer til betonsiloer her:

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.