fbpx

Bredt udvalg elementer til udvidelse af kendt fødevarevirksomhed

Give Elementer har gennem 2019 leveret elementer til en stor udvidelse af en større fødevarevirksomhed i Århus. Det er blevet til et bredt sortiment af elementtyper til virksomheden, der bygger ny produktionshal – et byggeri til omkring 100 mio. kr.

Den første levering af de omkring 6.000 kvm betonelementer indeholder søjler og bjælker er blevet leveret allerede i marts måned. De mange dækelementer til etageadskillelse, er kørt fra vores fabrik i Give til byggegrunden, der ligger på nabomatriklen ved virksomhedens eksisterende bygninger. Der er leveret 1.200 kvm facadeelementer med to forskellige overflader: fritlagt sort granit og den stilrene glatte grå beton.

Projektets skillevægge er leveret i to tykkelser, hvor af ca. 1.700 kvm er 20cm skillevægge, mens i alt ca. 500 kvm skillevægge er 26cm tykke. Foruden alle betonelementerne har Give Elementer også leveret bjælker og søjler til det store byggeprojekt.

Bygherre er en virksomhed, der leverer til den danske kantine-, storkøkken- og horeca-sektor, og forventer at den nye store produktionshal vil være færdig til at blive taget i brug i 2020.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.