fbpx

Give Elementer får første ordre på nyt element efter brugerdrevet innovation

Den første ordre på det nye T-element er tikket ind hos Give Elementer. Det nyudviklede T-element er en videreudvikling af det kendte L-element, som fabrikken udviklede tilbage i 1981. T-elementet bliver det første af Give Elementers egne produkter, der produceres af datterselskabet Lundsby Industri i Gedsted.

T-elementet er udviklet til anlægsprojekter i samarbejde med Give Elementers kunder. Den nye elementtype har været efterspurgt til terrænnivellering som et lettere alternativ til det ellers populære
L-element.  

”Det ville være rigtigt at kalde T-elementet for en brugerdrevet innovation. Men det er egentlig ikke noget nyt at Give Elementer udvikler nye elementer i tæt samarbejde med vores kunder, det har vi altid gjort. Det nye er, at vi med T-elementet letter elementhåndteringen i anlægsprojekter, hvor man etablerer støttevægge ved niveau- og terrænforskelle samt trappetrin” fortæller adm. direktør i Give Elementfabrik Henrik Damø. Han fortæller, at det er afdelingen i Nørre Snede der har haft en tæt dialog med kunder i industri, bolig og landskab, og har forestået udviklingen af det nye element.

Produktion i Gedsted
Det er datterselskabet Lundsby Industri i Gedsted, der skal stå for fremstillingen af det nye element.

”Med baggrund i mange års erfaring med produktion af L-elementer, er det oplagt at produktionen af T-elementet sker i vores datterselskab Lundsby Industri”, fortæller Finn Eskildsen, NS Give Elementer i Nørre Snede. ”Det er ellers det første Give Element-produkt, vi ikke selv håndterer i Give eller Nørre Snede – men et godt eksempel på, hvordan vi udnytter synergier i vores nye set up med Lundsby Industri”

Det nye T-element har med sine mange anvendelsesmuligheder en bred målgruppe, og kan bruges til både store og små projekter. Men det er især indenfor anlæg, at elementet efterspørges.
Der er dags dato lagt ordre på 40 af de nye T-elementer i Give Elementers ordrebog.
 

Her kan du finde mere information om T-elementet.

Kort om T-elementet:
Produceres i fire forskellige størrelser: 75x250cm, 100x250cm, 125x250cm og 150x250cm
Elementets vægt gør det nemt og fleksibelt at arbejde med.
Den største standard har samme højde som det mindste L-element.
Kan monteres med en gummiged, så byggeprocessen optimeres.
Oplagt til etablering af støttevægge, trappetrin, multibaner og niveauforskelle i haver, parker mm.
ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.