Kanalelementer til
svinestalde

Give Elementer leverer og producerer kanalelementer til svinestalde

Vores produktionsmetoder og elementernes udformning er resultatet af en tæt dialog med vores kunder, års erfaring indenfor produktion, levering og montering af kanalelementer.

Kanalelementer, lejeplader og skridsikre gangplader sælges typisk leveret og aflæsset på byggepladsen. Montagen udføres af køber, men det anbefales, at bruge vores erfarne samarbejdspartnere for hurtigt og sikkert løft og montage. Elementer til svinestalde monteres iht. vores montagevejledninger, og med den rette forberedelse kan der monteres op til 600 meter om dagen.

Vi har udviklet lejeplader til fare- og toklimastalde med indstøbt varmesystem af Wavins VA godkendte Tigris Alupex-rør.

Ved at anvende præfabrikerede lejeplader øges styrken og holdbarheden i forhold til at støbe på stedet, samtidig med byggetiden forkortes når man ikke skal vente på udtørring. Den formglatte overflade er bedre dyrevelfærd og nemmere at rengøre.

Vores lejeplader til svinestalde produceres altid i henhold til dit projekt, og kan leveres med faststøbt isolering på 50, 75, 100 eller 150 mm.

Ved løsning med bundplade, understøbes med ekspanderende beton og afsluttes med skråkant. Ved punktfundament støbes bunden op på elementet. Elementerne samles i enderne med not, som efterfølgende opfyldes med ekspanderende beton.

Produktkatalog Svinestaldskanaler

Montage- og Leveringsvejledning Svinestaldskanaler

Produktkatalog, Montage- og Leveringsvejledning Bærebjælker

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.