Kanalelementer til
kvægstalde
Vaskevægge
Foderbordselementer

Give Elementer leverer og producerer kanalelementer og vaskevægge til kvægstalde

Vores produktionsmetoder og elementernes udformning er resultatet af en tæt dialog med vores kunder, års erfaring indenfor produktion, levering og montering af kanalelementer.
Vi forbedrer og videreudvikler løbende i takt med vores kunders ønsker og behov.

Hver enkelt byggesag optegnes i vor tegnestue og produceres iht. Deres projekttegninger. Kontakt en af vores erfarne salgskonsulenter for et uforpligtende tilbud. Vi står til rådighed med råd og vejledning – og garanterer for at du får den rigtige løsning til den aftalte tid!

Kanalelementer til kvægstalde sælges normalt incl. levering, montering og fugning. Elementerne leveres med istøbte stålstrittere, som sikrer en stærk og stabil forbindelse imellem kanalbund, leje, foderbord etc.
Vaskevægge leveres som standard i formglat beton med glatte afrundede overkanter og sider.

Kvalitet

Alle kvægstaldselementer støbes i betonstyrke 35 MPa klasse A, og med vores specialudviklede og afprøvede betonrecepter er alle kanaler beregnet til stalde, hvori gyllen forsures.

Vores produkter er certificeret og produceret under nøje opsyn af Bureau Veritas Certifikation A/S og overholder alle krav til betonkonstruktion iht. EN1992-1-1 og harmoniserede produktstandarder, som sikrer en konstant og ensartet produktion.

Produktkatalog Kvægstaldskanaler

Montage- og Leveringsvejledning

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.