Konstruktionschef til Give Elementfabrik A/S

Brænder du for ledelse? – og har du erfaring med ledelse inden for konstruktion og projektering?

Give Elementer søger en proaktiv og løsningsorienteret konstruktionschef.

Vi leder efter en erfaren leder – gerne med erfaring fra en lignede stilling. Det er en fordel, hvis du kender til elementproduktion, men det er ikke et krav. Vigtigst er det, at du, som en moderne og motiverende leder, får det bedste frem i dine medarbejdere – hvor I sammen skaber en effektiv tegnestue. Du vil komme til at arbejde med dedikerede kolleger, der med høj faglighed og godt humør, gør dagen udfordrende og spændende. Afdelingen består af ca. 15 konstruktører og ingeniører, der alle sidder i afdelingen i Give, hvor der er en god fordeling mellem erfarne kræfter og nyere ansatte.

Jobbet

Din primære opgave bliver at lede ingeniører og tegnere, hvor målet er at styrke det allerede gode sammenhold og videreudvikle processer og arbejdsgange – til gavn for Give Elementer, men i lige så høj grad for medarbejderne i afdelingen. Teamet er kendetegnet ved et stort engagement og et ønske om at levere en høj kvalitet i hele processen. Der vil være en stor involvering i projekterne, hvor din opgave bliver, gennem målrettet personlig sparring til hver enkelt i afdelingen, at alle får udfoldet deres individuelle potentiale.

Opgaverne i hovedtræk:

 • Ledelse af konstruktører og ingeniører
 • Koordinering af opgaver i afdelingen
 • Ansvar for processer i afdelingen iht. kvalitetssikring og dokumentation
 • Samarbejde med salg, produktion og montage
 • Overordnet ansvar for overlevering til produktion og montage til aftalt tid
 • Udvikling af nye processer og procedurer

Kompetencer
For at få succes i stillingen skal de daglige udfordringer kunne motivere dig. Du skal være kvalitetsbevidst og have fokus på optimal opgaveløsning, og du skal arbejde struktureret med opgaverne.

Herudover kan du nikke genkendende til flg.:

 • Du er en erfaren leder – inden for projektering og konstruktion
 • Du er en anerkendende og synlig leder
 • Du kan opnå en naturlig respekt fra teamet
 • Du tager ansvar for retningen i afdelingen, der er præget af en dynamisk og foranderlig hverdag
 • Du har fokus på målet for afdelingen – uden af miste det overordnede mål for virksomheden
 • Du tager initiativet og bidrager til at skabe et socialt og fagligt miljø med vidensdeling og synergi

Du tilbydes
En attraktiv løn efter kvalifikationer, udvidet sundhedsforsikring samt pensionsordning.

Give Elementer har i flere år gennemgået en konstant udvikling og står i dag som en moderne elementvirksomhed i absolut topform. Vi har netop opført en helt ny produktionshal, og er dermed helt klar på de udfordringer, som måtte komme i markedet. Kontorfaciliteterne er flotte og moderne, og der tilbydes desuden både frokostordning, sociale arrangementer – og meget mere. Alt sammen goder, der samlet set gør Give Elementer til en attraktiv arbejdsplads, hvor det gode kollegaskab trives på tværs af afdelingerne.

Derudover er der rigtig god økonomi i virksomheden, og der ses lyst på fremtiden!

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Malene Arildsen på 51 91 58 06 eller på mari@elementer.dk. Stillingen besættes snarest, men vi venter gerne på den rette.

Hvis du sender en ansøgning til Give Elementfabrik A/S, CVR. nr. 11572707, hvad end det er til en opfordret eller uopfordret stilling, behandler vi personoplysninger om dig. Hvis du indkaldes til jobsamtale opbevares ansøgningen, indtil der er truffet endelig afgørelse, dog aldrig mere end 3 måneder efter modtagelsen. Hvis du ikke får jobbet, slettes ansøgningen derefter.

ge-logo-keep-it-simple
kasper_larsen

Salg Danmark

Kontakt Kasper Larsen hvis du har spørgsmål.

salgschef_john_meier

Salg Danmark

Kontakt John Meier hvis du har spørgsmål.

torben

Salg Sjælland

Kontakt Torben Jensen hvis du har spørgsmål.